Sarek – Fjällvandring

Vår tuffaste och mest äventyrsfyllda fjällresa!
Detta är en vandring för dig med god fysik och som gillar att utmana dina fysiska och mental gränser. Under 9 dagar vandrar vi genom genom Sareks nationalpark som ofta beskrivs som Europas sista vildmark. Vi bor i tält, bär med oss all packning och besöker flera av Sareks mest ikoniska toppar. Anta utmaningen och upplev det bästa av Sarek!


Läs mer


Kungsleden – Fjällvandring

Perfekt för nybörjare och dig som gillar att bo bekvämt och bära lätt!
På denna härliga 6 dagars vandring följer vi Kungsledens södra del från Ammarnäs till Hemavan. Längs vägen bor vi bekvämt i fjällstugor och behöver inte bära med oss varken tält, kök eller sovsäckar. Innan och efter turen bor vi bekvämt på hotell och njuter av härliga trerättersmåltider.


Läs mer


Utbildning i fjällvandring

För dig som vill lära dig allt om fjällvandring på egen hand.
Under två dagar går vi igenom allt du behöver veta för att tryggt och bekvämt kunna gå på egna turer till fjälls.

Läs mer


Sarek – Vinterfjälltur

Vår mest utmanande vinterfjälltur!
Denna häftiga skidexpedition är för dig som tidigare prövat att gå på turskidor och har vana för friluftsliv. Tillsammans med våra kunniga guider tar vi med dig på en 9 dagar lång vinterfjälltur genom ett av Sveriges häftigaste fjällområden – Sarek nationalpark.Läs mer


Kungsleden – Vinterfjälltur

En vinterfjälltur för dig som vill bo bekvämt och bära lätt!
På denna härliga 6 dagars fjälltur följer vi Kungsledens sydligaste del mellan Ammarnäs och Hemavan. Vi går på turskidor från stuga till stuga och njuter av bekvämligheten av att bo inne med tillgång till bastu. Detta är en tur för dig som tidigare prövat att gå på turskidor (eller längdskidor) och har vana för friluftsliv.

Läs mer


Utbildning i vinterfjäll

För dig som vill lära dig allt om fjällturer vintertid.
Under fyra dagar lär vi dig allt om att färdas till fjälls under vintern på skidor, dra pulka, slå upp tält och gräva snöbivack. Utbildningen är för dig som har tidigare erfarenhet av att vandra till fjälls och nu vill ta steget att upptäcka fjällen vintertid.Kommer vintern 2023


Skräddarsydda fjällturer

Passar inte någon av våra exempelresor?

Vi är experter på att arrangera resor i svenska fjällen och vi kan ta fram en skräddarsydd fjällresa för ditt sällskap


Kontakta oss

Guider i världsklass


Med Outdoor Vagabond är du i trygga händer. Våra guider är utbildade och certifierade fjälledare med lång erfarenhet av att sprida trygghet och glädje på våra fjällturer i hela fjällkedjan.

Läs mer om våra guider


Alltid guldkantade upplevelser

Med Outdoor Vagabond får du ett fjälläventyr förgyllt av topservice i alla led! Utsökta måltider, kunniga guider och riktigt välplanerade program.

Läs mer om våra löften


Miljöarbete på riktigtVi minimerar vårt ekologiska fotavtryck i alla led, från vårt val av mat, transporter, utrustning och vårt informationsarbete.


Läs mer om vårt miljöarbete