Outdoor Vagabond är experter på den skandinaviska vildmarken och vi hjälper gärna företag med Kickoff, Konferens och Teambuilding ute i det fria. Vår bas är i den lilla gruvstaden Sala men vi samarbetar med boenden och unika konferensanläggningar över hela landet. Oss kan ni anlita både för att hålla i en mindre halvdagsaktivitet eller i ett helt flerdagsevenemang.

Nedan följer lite exempel på vad vi kan erbjuda.
Kontakt oss med er förfrågan så återkommer vi med offert.

Vildmarkskampen

Perfekt som kickoff, teambuilding eller aktivitet under konferensresan.

Vildmarkskampen är en tävling där vår förmåga att klara oss i vildmarken sätts på prov. I mindre grupper tävlar ni i ett antal grenar med tema vildmark och överlevnad. Ni får bland annat pröva göra eld på olika vis, bygga vindskydd, navigera och rena vatten. Flera uppgifter är kluriga och kräver gott samarbete. Det blir ett roligt äventyr och en möjlighet att växa som team. Tidsåtgången anpassas efter ert behov och det går även att inkludera en vildmarkslunch eller middag.

Kickoff – Konferens – Teambuilding - Vildmarkskampen

Privat fjälltur

Bestig ett berg med jobbarkompisarna

Låt Outdoor Vagabond arrangera er alldeles egna fjälltur. Era syften och behov styr hela upplägget. Vi ni utgå från en fjällstation med kofenrensmöjligheter och göra dagsturer? Eller vill ni ger er ut på en långexpedition i Sareks oledade vildmark och utveckla samarbetet och gemenskapen ordentligt? Vi kan erbjuda allt detta och mer.