Vi hjälper privata sällskap med resor och aktiviteter i den skandinaviska vildmarken.
Oss kan ni anlita för såväl halvdagsaktiviteter som flerdagsarrangemang. Följ med oss på en privattur ut i Sareks vildmark eller låt oss arrangera en kortare aktivitet i ett friluftsområde i er närhet.

Nedan följer lite exempel på vad vi kan erbjuda.

Privat fjälltur

Far till fjälls med kompisarna

Låt Outdoor Vagabond arrangera er alldeles egna fjälltur. Era syften och behov styr hela upplägget. Vi ni utgå från en fjällstation och göra dagsturer? Eller vill ni ger er ut på en långexpedition i Sareks oledade vildmark? Vi kan erbjuda allt detta och mer, sommar som vinter. Outdoor Vagabonds erfarna och certifierade fjällguider ser till att ni får ett tryggt och bekvämt fjälläventyr.

Kontakta oss med alla förfrågningar.

Vildmarkskampen

Perfekt för svensexan eller möhippan

Vildmarkskampen är en tävling där vår förmåga att klara oss i vildmarken sätts på prov. I mindre grupper tävlar ni i ett antal grenar med tema vildmark och överlevnad. Ni får bland annat pröva göra eld på olika vis, bygga vindskydd, navigera och rena vatten. Flera uppgifter är kluriga och kräver gott samarbete. Det blir ett roligt äventyr som bjuder in till många skratt men också många lärdomar. Tidsåtgången anpassas efter ert behov och det går även att inkludera en vildmarkslunch eller middag.

Kontakta oss med alla förfrågningar.