Expedition Sarek

Följ med på en 9 dagar lång expedition genom Sarek. Detta är en tuffare vandring för dig med god fysik och som vill få ut det mesta av vad Sarek har att erbjuda. Längs vandringen erbjuds möjlighet till flera toppbestigningar, bl.a. till Sveriges högsta fristående berg – Áhkká (2 016 m.ö.h.)

Läs mer och boka

Fjällvandring längs Kungsleden

Följ med på en guidad stugtur längs Kungsledens sydligaste etapp – Ammarnäs till Hemavan. Den perfekta fjällturen för sig som vill gå på en längre vandring (6 dagar) men samtidigt njuta av bekvämligheten av att bo i fjällstugor.

Läs mer och boka

Intensivkurs i fjällvandring

Följ med Outdoor Vagabond på en intensivkurs i Fjällvandring. Under två dagar går vi igenom allt du behöver veta för att tryggt och bekvämt kunna gå på egna turer till fjälls.

Läs mer och boka

Expedition Stockholms Skärgård

Följ med på en 5 dagar lång paddlingsexpedition genom Stockholms Skärgård. Expeditionen tar er runt bland vackra öar med orörd natur där vi bor i tält och lagar utsökta friluftsmåltider.

Kommer sommaren 2022

Kanotturen i Sala

Följ med på en natur- och kulturguidning längs Salas historiska vattenvägar! På denna guldkantade natur- och kulturupplevelse får ni både uppleva Salas vackra natur och dess anrika historia.

Läs mer och boka

Vandring i Sala

Följ med på en två dagar lång vandring i de Västmanländska skogarna. Tillsammans med en vildmarksguide går ni den berömda Gruvdammsrundan (27 km) och övernattar i skogen. Utsökta friluftsmåltider, skogens lugn och massor av nya vildmarkskunkaper är vad dagarna har att erbjuda.

Läs mer och boka

Sarek vinterexpedition

Följ med på en 8 dagar lång vinterexpedition genom Sarek. Vi ger oss ut i den absoluta vildmarken långt bort från markerade leder och spenderar flera nätter i tält. Detta är en utmanande skidexpedition för dig som tidigare prövat att gå på turskidor och har vana för friluftsliv.

Kommer vintern 2022

Skida längs Kungsleden

Följ med på en guidad stugtur längs Kungsledens sydligaste etapp – Ammarnäs till Hemavan.
Vi går på turskidor från stuga till stuga och njuter av bekvämligheten av att bo inne med tillgång till bastu. Detta är en tur för dig som tidigare prövat att gå på turskidor (eller längd skidor) och har vana för friluftsliv.

Kommer vintern 2022

Utbildning i vinterfjäll

Följ med Outdoor Vagabond på en utbildning i vinterfjäll. Under fyra dagar lär vi dig allt om att färdas till fjälls under vintern på skidor, dra pulka, slå upp tält och gräva snöbivack. Utbildningen är för dig som har tidigare erfarenhet av att vandra till fjälls och nu vill ta steget att upptäcka fjällen vintertid.

Kommer vintern 2022

Önskar ni ett helt skräddarsytt vildmarksäventyr för ert privata sällskap?

Läs mer här