Här finner ni vårt ständigt växande utbud av resor och aktiviteter i den skandinaviska vildmarken. Följa oss gärna på sociala medier för att hålla er uppdaterade om nya vildmarksäventyr.

Önskar ni ett helt skräddarsytt vildmarksäventyr för ert privata sällskap?

Läs mer här

Våra resor och aktiviteter

Kanotturen i Sala

Följ med på en natur- och kulturguidning längs Salas historiska vattenvägar! På denna guldkantade natur- och kulturupplevelse får ni både uppleva Salas vackra natur och dess anrika historia.

Intensivkurs i fjällvandring

Följ med Outdoor Vagabond på en intensivkurs i Fjällvandring. Under två dagar går vi igenom allt du behöver veta för att tryggt och bekvämt kunna gå på egna turer till fjälls.

Grottkrypning i Västmanland

Prova på grottkrypning i Rudtjärnsgrottorna i Västmanland. Det är en spännande dagsutflykt där ni får möjlighet att testa era fysiska och mentala gränser.

Expedition Sarek

Följ med på en 9 dagar lång expedition genom Sarek. Detta är en tuffare vandring för dig med god fysik och som vill få ut det mesta av vad Sarek har att erbjuda. Vilodagar är inplanerade liksom toppbestigningar till bl.a. berget Ahkka (2 016 m.ö.h.)

Kommer snart!

Utbildning – Skogsliv

Under denna 24-timmarsaktivitet får ni följa med en vildmarksguide ut i de västmanländska skogarna och lära er allt om hur man tryggt och bekvämt vandrar, lagar mat och övernattar till skogs. En perfekt introduktion inför egna vildmarksäventyr.

Kommer snart!

Fjällvandring i Vindelfjällen

Följ med på en guidad stugtur längs Kungsledens sydligaste etapp – Ammarnäs till Hemavan. Den perfekta fjällturen för sig som vill gå på en längre vandring (6 dagar) men samtidigt njuta av bekvämligheten av att bo i fjällstugor.

Kommer snart!