Här finner ni vårt ständigt växande utbud av resor och aktiviteter i den skandinaviska vildmarken. Följa oss gärna på sociala medier för att hålla er uppdaterade om nya vildmarksäventyr.

Önskar ni ett helt skräddarsytt vildmarksäventyr för ert privata sällskap?

Läs mer här

Våra resor och aktiviteter

Kanotturen i Sala

Följ med på en natur- och kulturguidning längs Salas historiska vattenvägar! På denna guldkantade natur- och kulturupplevelse får ni både uppleva Salas vackra natur och dess anrika historia.

Intensivkurs i fjällvandring

Följ med Outdoor Vagabond på en intensivkurs i Fjällvandring. Under två dagar går vi igenom allt du behöver veta för att tryggt och bekvämt kunna gå på egna turer till fjälls.

Grottkrypning i Västmanland

Prova på grottkrypning i Rudtjärnsgrottorna i Västmanland. Det är en spännande dagsutflykt där ni får möjlighet att testa era fysiska och mentala gränser.

Expedition Sarek

Följ med på en 9 dagar lång expedition genom Sarek. Detta är en tuffare vandring för dig med god fysik och som vill få ut det mesta av vad Sarek har att erbjuda. Vilodagar är inplanerade liksom toppbestigningar till bl.a. berget Ahkka (2 016 m.ö.h.)

Kommer snart!

Vandring i Västmanland

Följ med på en två dagar lång vandring i de Västmanländska skogarna. Tillsammans med en kunnig vildmarksguide får ni uppleva några av Västmanlands vackraste stigar och lärar er massor om vandring och skogsliv.

Kommer snart!

Fjällvandring längs Kungsleden

Följ med på en guidad stugtur längs Kungsledens sydligaste etapp – Ammarnäs till Hemavan. Den perfekta fjällturen för sig som vill gå på en längre vandring (6 dagar) men samtidigt njuta av bekvämligheten av att bo i fjällstugor.

Kommer snart!