Här finner ni vårt ständigt växande utbud av resor och aktiviteter i den skandinaviska vildmarken. Följa oss gärna på sociala medier för att hålla er uppdaterade om nya vildmarksäventyr.

Önskar ni ett helt skräddarsytt vildmarksäventyr för ert privata sällskap?

Läs mer här

Våra resor och aktiviteter

Kanotturen i Sala

Följ med på en natur- och kulturguidning längs Salas historiska vattenvägar! På denna guldkantade natur- och kulturupplevelse får ni både uppleva Salas vackra natur och dess anrika historia.

Läs mer och boka

Intensivkurs i fjällvandring

Följ med Outdoor Vagabond på en intensivkurs i Fjällvandring. Under två dagar går vi igenom allt du behöver veta för att tryggt och bekvämt kunna gå på egna turer till fjälls.

Läs mer och boka

Expedition Stockholms Skärgård

Följ med på en 5 dagar lång paddlingsexpedition genom Stockholms Skärgård. Expeditionen tar er runt bland vackra öar med orörd natur där vi bor i tält och lagar utsökta friluftsmåltider.

Kommer snart!

Expedition Sarek

Följ med på en 9 dagar lång expedition genom Sarek. Detta är en tuffare vandring för dig med god fysik och som vill få ut det mesta av vad Sarek har att erbjuda. Längs vandringen erbjuds möjlighet till flera toppbestigningar, bl.a. till Sveriges högsta fristående berg – Áhkká (2 016 m.ö.h.)

Läs mer och boka

Vandring i Sala

Följ med på en två dagar lång vandring i de Västmanländska skogarna. Tillsammans med en vildmarksguide går ni den berömda Gruvdammsrundan (27 km) och övernattar i skogen. Utsökta friluftsmåltider, skogens lugn och massor av nya vildmarkskunkaper är vad dagarna har att erbjuda.

Läs mer och boka

Fjällvandring längs Kungsleden

Följ med på en guidad stugtur längs Kungsledens sydligaste etapp – Ammarnäs till Hemavan. Den perfekta fjällturen för sig som vill gå på en längre vandring (6 dagar) men samtidigt njuta av bekvämligheten av att bo i fjällstugor.

Läs mer och boka